ADVERTISEMENT



Google       

Home -> Law Blog Directory -> Family Law Blogs -> SC Family Law Blog

OR PHONE (866) 635-1838 for Bankruptcy Help, (866) 635-6190 for Divorce,
(866) 635-2689 for Personal Injury or (866) 635-9402 for Criminal Defense

Find a Local Lawyer

Bankruptcy (866) 635-1838
Divorce (866) 635-6190
Personal Injury (866) 635-2689
Criminal Defense (866) 635-9402

Bookmark

Family Law

: SC Family Law Blog

Can a Child Be Treated as a Dependent of Both Parents for Tax Purposes?

By Ben Stevens

ADVERTISEMENTS

Revenue Procedure 2008-48, released by the Internal Revenue Service, describes the circumstances under which it will treat a child of parents who are divorced, separated, or living apart as the dependent of both parents.  These circumstances are very specific, and they deal with §§ 105(b), 106(a),132(h)(2)(B), 213(d)(5), 220(d)(2) and 223(d)(2) of the Internal Revenue Code when the custodial parent has not released the claim to the  exemption for the child under § 152(e)(2).  You can download a detailed explanation of RP-08-48 by clicking HERE.

Full post as published by SC Family Law Blog on September 15, 2008 (boomark / email).

Bloggers, promote your law blog by nominating your blog for inclusion in USLaw.com's Law Blog Directory and RSS Reader. Benefits described.
Related Law Articles

Lawsuits and Settlements

Related Searches

























































































































US Law
#1 Online Legal Resource













Your Blog Subscriptions
Subscribe to blogs

10,000+ Law Job Listings
Lawyer . Police . Paralegal . Etc
Earn a law-related degree
Are you the author of this blog? Adding USLaw.com to your Blogroll increases relevance. You qualify to display a USLaw Network badge.
Suggest changes to this blog's description or nominate another for inclusion. Register for updates.


Practice Area
Zip Code:

Contact a Lawyer Now!






0.002 secs (from cache 11/03/26 12:36:02)