Home -> Law Blog Directory -> Ethics Blogs -> Legal Ethics Forum
OR PHONE (866) 635-1838 for Bankruptcy Help, (866) 635-6190 for Divorce,
(866) 635-2689 for Personal Injury or (866) 635-9402 for Criminal Defense
(866) 635-2689 for Personal Injury or (866) 635-9402 for Criminal Defense
Find a Local Lawyer
Bankruptcy (866) 635-1838
Divorce (866) 635-6190
Personal Injury (866) 635-2689
Criminal Defense (866) 635-9402
Divorce (866) 635-6190
Personal Injury (866) 635-2689
Criminal Defense (866) 635-9402
Ethics
: Legal Ethics Forum
ADVERTISEMENTS
I haven't posted in a while, and am not sure this will post readably... but Texas has addressed a topic I've thought about for a long time, and argued about over the years. It's this: can public information ever be "confidential"? Yes, said the Texas Bar Professional Ethics Committee in Opinion 595 (Feb. 2010), just published in the June 2010 Texas Bar Journal at page 478. The bar association reasoned that some "public" information is not "generally known" and so cannot be used against a former client. It is the position I've taken, and I think textually it's right and it protects legitimate client expectations and interests. But what do you think?
Full post as published by Legal Ethics Forum on June 11, 2010 (boomark / email).
Related Searches
Are you the author of this blog? Adding USLaw.com to your Blogroll increases relevance. You qualify to display a USLaw Network badge.
Suggest changes to this blog's description or nominate another for inclusion. Register for updates.








